Diskuse

Hyenismus kolem nás

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

oram

31. 3. 2008 19:27
Karma a souhlas

Souhlasím s daleko větším postihem při útoku na staré a nemocné lidí či postižené.ˇUtok na takové lidi je skutečně bestiálním činem a není s nimi slitování

0 0
možnosti
JN

dajana.p

31. 3. 2008 0:25
můj názor

Opravdu, ale opravdu si myslím, že oběť trestného činu nebo dopravní nehody by neměla mít povinnost platit za pobyt v nemocnici.

Ať si pachatele činu najde policie a  donutí dotyčného zaplatit, nevidím důvod, proč by frajírci "poldové" měli dřepět na služebnách a nedělat vůbec nic.

0 0
možnosti
M

mik61

30. 3. 2008 22:51
Ptám se

zda si myslíte, že je to jdiný problém. Naši zástupci mají na paměti především vlastní dobro a vůbec je nezajímá co se děje "dole". Já se vždy ptám - co s tím uděláte (me) ?

Oni dobře vědí komu vládnou a také to, že umíme jen tlachat ať už v hospodách nebo jinde - nemusejí se přece bát nepokojů od Švejků.

Nicméně souhlasí s tím, že by se něco dělat mělo. Začíná to nekvalitní rodinou a školou. S tím prvním moc neuděláme ale školství to už je v kompetenci vlády - jak se zdá tím to i končí. Vláda neumí  nic jiného než "hasit" potíže.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

30. 3. 2008 21:54
Nezdá se

vám, že by bylo dobré převzít americký trestní zákoník, přistavět tak 5 větších věznic a zvednout tresty 2-3 násobně ?? Ti grázlové si z normál lidí dělají fackovací paňáce a živitele!! Ale pochybuji, že to švejkové akceptují, vždyť ječí i proti malému radaru, ne pak zákoník, a zvýšení trestů, snížení množství potravy, topení, jen to, jak to uměli vězňům připravit nedávno komunisté!!!

0 0
možnosti
KP

king Paul

30. 3. 2008 21:46
to hyeny:

trestní odpovědnost by měla být snížena až na 12 let (viz UK). a trvdě trestat - vč. pracovních táborů i fyzických trestů. a Dežomilu poslat zpátky do Kazachstánu. ti mladíci nepochybně byli opálení, že?

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

30. 3. 2008 21:27
"Hyenismus"?

Za "hyenismus" se dneska klisovite oznacuje kdeco. Kde se to slovo vlastne vzalo?

Neni projevem toho, jak malo lidi umi cesky?

0 0
možnosti