Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivo Vašíček

25. 3. 2008 17:04
konečně racionální názor

Už mám těch nadšeneckých agitek plné zuby. Nicméně osobně bych na olympiádu nejel, ne kvůli nějakým právům, ale kvůli tomu, že to bude velice lákavý cíl pro teroristické akce různého typu.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

25. 3. 2008 16:49
Sportovci by bojkotovat neměli.

Já se obávám, že i sportovní úroveň olympiády utrží pravou českou hospodskou facku. To nebude organizováno jako svátek sportovců. To bude oslava úspěchů Číny. A proto mě zhovadilosti typu zahájení nezajímají. Trochu budu sledovat marné snažení sportovců (hlavně těch našich) s nadopovanými Číňany, ale opravdu, tohle není sport ani trošičku. Osobně bych přál oplympiádě v Pekinu nějakou tu ostudu. Už proto by nebylo dobře, aby sportovci ze svobodného světa, kteří jsou zvyklí říkat co chtějí, olympiádu bojkotovali.

0 0
možnosti

tromi

25. 3. 2008 17:38
Re: Sportovci by bojkotovat neměli.

to není sport, když vyhraje číňan nad čechem nebo amíkem?, ale naopak by to jistě sport byl. Však oni si tam číňani udělají pořádek a s několika uřvanci si snadno poradí a že ty se nebudeš koukat na zahájení, no to aby ho snad raději zrušili ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

tromi

25. 3. 2008 16:18
Olympiáda v Číně bude nejlepší jakou kdy svět viděl

už se na ni těšímR^R^R^

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

25. 3. 2008 17:08
Re: Olympiáda v Číně bude nejlepší jakou kdy svět viděl

Kam se budou hrabat záznamy z olympiády v Číně na film Leni Reifestalové. To byla panečku olympiáda, ta berlínská!!! Té se čínská nemá šanci přiblížit...:-©

0 0
možnosti

lokomotivalokomotiva

25. 3. 2008 14:59
Současná Čína

Děkuji vám moc za váš příspěvek. To že vás tady kritizují za pravopisné chyby je jen obrázek české společnosti - kritizovat a a nad ničím nepřemýšlet. Myslím, že jste to ve vašem článku naprosto hezky vystihl současné dění kolem OH. Myslím, že první na čem bychom si měli zamýšlet je historie Tibetu. Kdo ji nezná neměl by podléhat davovému šílenství ve sdělovacích prostředcích. A za druhé kdo si odvažuje kritizovat Čínu jako typický komunistický stát měl by se tam dnes podívat. Rozhodně to nepřipomíná nějaký komunistický stát. I když na druhou stranu je ještě hodně daleká cesta k úplné demokracii, která snad nebude podle Západoevropských měřítek. Myslím, že se Čína změnila za posledních 15 let více než dost a jde to přirozenou cestou tak jako všude. A ti co kritizují by si tam měli zkusit žít. Nemyslím si také že naše společnosti se dramaticky změnila za posledních 15 let  a vše potřebuje čas. Děkuji

0 0
možnosti

autor Václav Šmíd

25. 3. 2008 15:27
Re: Současná Čína

Děkuji Vám za příspěvek,totiž největší problém této společnosti je hledat ve faktech,hledat souvislosti a dokázat se orientovat.Ono je totiž jednodušší a méně úsilí to stojí,přidat se k nějakému takynázoru a bezmezně kopat kolem sebe,než se snažit na úrovni diskutovat A jak bylo Vámi označeno,že za patnáct let se naše společnost dramaticky změnila,tak mohu konstatovat,že se změnila pouze v tom,že může bezmezně nadávat a urážet,ale bohužel jen pod rouškou anonymity svého niku.Co pak kdyby?? .

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

25. 3. 2008 14:52
Výborně

maskování politiky zisky a kšeftem, to opravdu ducha sportu velmi zdobí, nevím, za koho kopete, ale útlocitný nejste. Kolik nás ta jedna bramborová medajle bude stát??Miliardu? Čínského braku tu máme už hory, všechno pouští barvu a nitě, ať jdou s tím svým odfláknutým tovarem do háje zeleného!!!!!!!

0 0
možnosti

oram

25. 3. 2008 15:09
Re: Výborně

Ty asi kopeš kolem sebe tak akorát,tak proč kupiješ jejich zboží,když dobře víš jeký je to šunt.A jestle to nekupuješ,tak od kud víš,že je to šunt,rase jedna bába na závradllí pavlače povídala.Jen jestli tě taky nevadí koupené originál Adodas boty vyrobeny v Číně či na Thajwanu.

0 0
možnosti

wopi

25. 3. 2008 14:26
no fuj

"

Omlouvám se panu Havlovy...

připadá mě to..." - omlouvejte se rodnému jazyku, tohle je fakt strašné Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2317x
rád sportuji,dnes již ale gaučing, a tak přemýšlím o věcech kolem nás a které mě dokážou zvednout adrenalin

Václav Šmíd zemřel 27.5. 2008

Seznam rubrik