Diskuse

Radar není okupace ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

19. 3. 2008 17:27
No jestli je někdo "okupován" armádou,

jejíž vojáci se vejdou do jednoho letadla, tak tedy potěš.:-)

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 22:03
Re: No jestli je někdo "okupován" armádou,

Tady nejde o počet ,ale o to, co tady bude a vzpoměňte si na mě,když rozhodne PS a senít, že tu Radar bude a postaví jej co bude za rok,dva,tři.Pak bych ráda si s Vámi o tom pohovořila.Rusáci tady taky původně byli jen dočasně, a pak se  říkalo na věčné časy. A pokud se jedná politickou moc,tak rusáci jsou špatní a  amíci super? potěž bánbůh kdo zastává tento názor.Amíci nám to předvedli v Kosovu a to prosím nejsem komunistka a ni volič ČSSD,to upozorňuji přede a poněkolikáté.Je mě jen zle z celosvětový politiky,z ekonomie,nebezpečí rozkladu ekonomiky v USA.to jsou silné a varující signály že nás nečeká nic dobrého a nebude tu hrát hlavní roli taliban,ale my sami.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

19. 3. 2008 13:48
Hmmm...

Byl jsem pro radar,vsechny vytky co se tykaji zdravotni skodlivosti a tak jsou smesne. Ale jsem ted kazdopadne PROTI. Proc? Predstava,jak USA dodrzuji mezinarodni pravo a rezoluce osn.Ano,bezpravi v Kosovu.

http://werdan.blog.idnes.cz/c/26326/KOSOVO-rozcestnik-a-vice-informaci.html !

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 13:57
Re: Hmmm...

Jen malé doplnění,kdybychom věděli o co skutečně USA jde,možná by nemusela být žádná diskuse.

0 0
možnosti
O

ozdoba

19. 3. 2008 13:47
autor je naprostý popleta...

Dle mého názoru, všichni lidé této republiky, starší 40-ti let, tzn. ti kteří zažili vpád a pak pobyt Rusáků, si musí zákonitě přát, aby se již nikdy nic takového nemohlo opakovat. A radar je přesně ta  pojistka !!!

Ostatně ta úsměvná demonstrace, teď v sobotu to jen potvrdila. Takže nenechte se zblbnout řečmi o "naprosté většine", ten mamlas Paroubek mluví dokonce o70-80%??? To je ale vůl...?? A zapomeňte na referdum, to už je úplný nesmysl!!!

A důvěřujme naší PS, že rozhodne správně, t.j. PRO RADAR ... R^[>-]R^    

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 13:55
Re: autor je naprostý popleta...

Kde berete tu jistotu,že právě ten radar je ochrana proti voádu Rusáků,že je to pojistka?Pojiska na to,že ať se ve světě stane cokoliv,budeme muset poklonkovat s naším dalším přítelem na věčné časy a to s USA.Neměla jsem ráda Rusáky a ani s Amíků nejsem dvakrát nadšená.Kdy už si uvědomíme,že jsme Evropané se Slovanskými kořeny.A Paroubek ať si vykládá co chce a jestli zaměnil nějaká procenta je to jeho věc o čem tlachá,skutečnost je že zhruba 80% občanů nemá dost informací o slavném Radaru.Jen aby jsme ho za pár let neproklínali.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

19. 3. 2008 13:16
dobry clanek

někteří budou samozřejmě kritizovat, at už bude v článku psáno cokoliv.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

19. 3. 2008 8:50
hmmm, o čem

O čem je to dnes? Nějak nemám čas dočíst to až do konce. :-P;-(

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 10:46
Re: hmmm, o čem

Najdi si čas a neptej se o čem to je,stejně tomu nerozumíš;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

antizelenka

19. 3. 2008 8:01
no zase pěkná slátanina

od slovníku jako lokajové, zaprodanci...

až po Vaše hodnocení bezpečnostních problémů

pozastavím se "jen" nad : nechci snižovat hrozbu terorizmu, ale bezpečnost jaderných zbraní je zajištěna   ------

Vy je snad hlídáte sám?? v Rusku koupíte cokoli a zbytek jde ukrást,Pákistán taky nic moc+ možná změna režimu,

až na Nás nedejbože NĚCO poletí tak Vy budete ten první který bude křičet -DĚLEJTE NĚCO!!!

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 10:44
Re: no zase pěkná slátanina

Tu slátaninu jste z toho udělal Vy a asi jste přitom četl Káju Maříka ne? Nikde jsem nenašla nic o tom,že je bezpečnost jaderných zabraní zajištěna.To jste si tam slátnul sám,že?A jen dovětek,až něco poletí /nedej Bože tomu/ tak aby jste vůbec stačil vykřiknout DĚLEJTE NĚCO!!!

0 0
možnosti
RK

oram

19. 3. 2008 1:00
Dávám karmu

článek je podložen fakty a odkazy a je důležité si přečíst i názory oponentů,což se zarytým amerikanofilům nelíbí.Nejsi pro radar,tak si lempl,blb a nedouk.Na rozdíl od pana Polaneckého nikoho neuráží a to považuji za známku inteligence a přehledu. Já jsem byla od začátku pro radar,ale teď mě to dalo se podívat na rubovou stranu mince,a o věcech přemýšlet v hlubších souvislostech.Nikdy jsem nečetla RP a doufám že jej nikdy nebudu muset číst stejně tak jako nebudu muset povinně číst New York Daily News R^.

0 0
možnosti
W

wiki5

19. 3. 2008 2:15
Re: Dávám karmu

o jakych faktech hovorite? podstata clanku je ze radar nebude slouzit CR a to je lez (odkaz jsem poskytnul)

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

18. 3. 2008 23:39
Doplnění.

Dovolím si upozornit na názor, že radar bez antiraketové základny v Polsku je na nic. To není tak úplně pravda. Radar v ČR bude vždy výhodný pro ochranu USA. Zachytit balistickou střelu až radarem v Japonsku nebo na Aljašce je dosti riskantní pro USA, protože již jde o minuty před sestupem balistické rakety. Čím dále od USA bude radar umístěn, tím dříve dojde ke zjištění balistické rakety a zpřesnění jejího zaměření. V každém případě se nejedná o ochranu ČR. Bližší technické podrobnosti najdou zájemci na stránkách Armádního magazínu http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/xbr.htm.

0 0
možnosti
W

wiki5

19. 3. 2008 0:59
0 0
možnosti
PG

petyo

18. 3. 2008 23:36
No nevím...

...i kdyby ten radar byl určen pouze pro ochranu území USA (na čemž nevidím nic špatného když to jde z jejich kapsy), tak jde přece o ochranu území našeho spojence, který se zavázal, že v případě napadení bude bránit i nás.

0 0
možnosti
JO

Okos

18. 3. 2008 22:52
Pane, vy buď jste v omylu, nebo lžete!

To že se to jmenuje USA national defence program to neznamená že to je program na obranu Amerického národa :-), Tento systém bude ochraňovat i podstatnou část Evropy. Podobně jako NASA není jen národním kosmickým programem, ale jde třeba o spolupráci s Rusy na projektu ISS.

0 0
možnosti

s-s-in

19. 3. 2008 10:28
Re: Pane, vy buď jste v omylu, nebo lžete!

hrušky a jabka se moc porovnávat nedají, stačí když si někde najdete co tyto zkratky znamenají a pochopíte že Váš příspěvek je zcela mimo mísu...

0 0
možnosti