Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johan

7. 3. 2008 8:45
Pro konspirátory a spiknutology

Jste zvláštní skupina stejně postižených lidí, stejně jako záhadologové. Několik tipů pro vaše "bádání".

Titanic - pojišťovací podvod + nikdo nebude mít větší loď než my-viník USA.

Operace Barbarosa-Němci zničí bolševika a nás to nebude nic stát-viník USA.

Apollo 11 až 17- Rusové jsou v kosmu lepší, sehrajeme na ně habaďůru- viník USA.

Výbuch sv. Heleny-test jaderných zbraní a reakce obyvatelstva na spad-viník USA.

0 0
možnosti
G

G-lock

7. 3. 2008 9:00
Re: Pro konspirátory a spiknutology

a další tip:

JFK a Dallas 1963

Area 52

Bludný holanďan

0 0
možnosti

tromi

7. 3. 2008 8:39
karma

R^

0 0
možnosti

mirek

7. 3. 2008 8:36
Obviňovat

z takového masakru vlastní vládu je podle mého čistá paranoia,zvláště pak ve světě tak volně šiřitelných informací.

0 0
možnosti

Radek

7. 3. 2008 10:20
Re: Obviňovat

... ve světě tak volně šiřitelných informací  ... s takovou cenzurou, utajovaných smlouvách, tajných informacích (na úrovni  vlád), tajných archivech, tajných společností atd ...

0 0
možnosti
C

Cody666

7. 3. 2008 8:31
Netušil jsem

že ještě nějací naivové vůbec oficiální verzi věří

tohle bylo jasné už dávno a myslím o tom není pochyb

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

7. 3. 2008 0:37
0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

7. 3. 2008 1:11
Re: Sup sem s timhle

http://loosechange911.com/finalcut/

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

7. 3. 2008 0:10
Nesdílím Váš názor

Z jednoho prostého důvodu. Zpochybněno bylo na světě úplně všechno a všechno se dá hodnověrně zpochybnit. Kdyby si dal někdo práci, zpochybní i Vaši nebo

 chcete -li, tak třeba mou existenci.

Vaši víru vám neberu. Každá konspirační teorie je tak lákavá svou tajuplností, že ji rádo uvěří velké množství lidí. Proč ne Vy?

Když jsem četl kdysi dávno ve 100+1 konspirační teorii, že amíci nebyli na měsíci, jedním z jasných důvodů tam byla uvedena americká vlajka, která tam na měsíci vlála - rozumějte nebyla splihlá. Jak to že vlála, když tam není vzduch? Ptal se autor. Protože právě kvůli tomu byla vyztužená, zní jednoduchá odpověď.

Přeji dobrou noc a klidné spaní. GF

0 0
možnosti

Autor Šmíd

7. 3. 2008 0:30
Re: Nesdílím Váš názor

Konspirační teorie versus konspirace je to o co tu teď běží,ale pravdy té se bohužel těžko dobereme.Protože i kdyby někdo přinesl jeden jediný důkaz,tak se zase najde někdo,kdo jej bude vyvracet. a vidíte s tou vlajkou je to zajímané, a já teď mohu říci,že i kdyby byla vystužena,tak nemohla vlát a přinesu další důkaz že tomu tak je.a jsme zase v bludné kruhu.

jinak děkuji a i Vám klidné spaní a dobrou noc

0 0
možnosti

Jirka

6. 3. 2008 23:56
Zdravím pane Šmíd, dobrý článek

Musím říct, že určité pochybnosti jsem pojal hned 11. září, kdy jsem zaslechl v rádiu zprávu o prvním útoku, pak jsem všeho nechal a až do večera jsem s rodinou zíral televizi. Ty pochybnosti jsem pojal jednak proto, že nejsem klasický manipulovatelný člověk z davu, který hned všemu uvěří a nechává se mást propagandou nebo články v bulváru a vlastně se snažím vždy přijít nějaké věci na kloub a najít pravdu. Pravdu beru tak, že jsou to informace, které mají pravdivě a správně popsat určitý děj v realitě. A protože realita mohla proběhnout chronologicky pouze jedním způsobem,  je tedy jedna realita a jedna pravda. Ty pochybnosti jsem ale pojal zejména proto, že u zbourané části budovy Pentagonu, jsem žádné trosky letadla v televizi neviděl. Časem jsem také zhledl vámi zmiňované video a těch nesrovnalostí s oficiální verzí je více. Tak zatím..

0 0
možnosti

Autor Šmíd

7. 3. 2008 0:21
Re: Zdravím pane Šmíd, dobrý článek

Děkuji a ještě bych Vás chtěl upozornit na další videa,které jste možní neviděl, přes google jsem na 11.září našel spoustu odkazů,ale doporučuji Vám odkaz : Neuvěřitelná odhalení-11.září 2001-Hledání pravdy kde zejména video 9/11 Blueprint for Truth -Richard Gage je členem Amerického institutu architektů.

Jako architekt pracuje více než 20 let. Během své kariéry navrhl moho

budov s ocelovou konstrukcí. atu hovořit Davida

Raye Griffina. To odstartovalo jeho osobní i profesionální hledání

pravdy o událostech z 11. září 2001. Založil organizaci Architekti a stavební inženýři za pravdu o 11. září, která zastřešuje architekty, statiky a stavební profesionály volající po novém vyšetřování událostí z onoho dne.

0 0
možnosti

kl

6. 3. 2008 23:30
A plno věcí nám tají

Jako tu nemocnici někde v lesích pro Americké vojáky,když přijedou z mise,proč by si nějaké nemoci tahali k sobě,že? Nebo jak u nás vyslýchali teroristy taky si je netahají do ameriky dokonce u nás pro ty teroristy má vyrůst kriminál,možná proto potřebujem ten radar. Nějak se to jednou v televizi profláklo,ale už se o tom víc nemluvilo. Možná bychom se měli začít bránit,přijde mi,že začínáme být odpadkovým košem západu. Mě osobně to teda vadí brambory z polska,med z německa apod. Musíme vybít krávy a ovce ikdyž se to nikdy nedělalo.Zabili se pouze nakažené kusy a zbytek byl v karanténě. Včelaři museli vypálit včeli,ale zrovna tak se to nedělá jen si eu potřebuje někde najít odbyt. Tak u nás míto brambor a obilí rostou hypermarkety. Místo včel nám bude co opylovávat sromy? Vím,že to sem nepatří,ale leze mi to krkem. s takovou parádou vyhazovali ruse a američany sem teď zvou přes nesouhlas lidí.To musíme pořád nekomu lézt někam? Nechávat si diktovat co můžem a co ne?

0 0
možnosti

Viper

6. 3. 2008 23:35
Re: A plno věcí nám tají

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

black_gamespot

6. 3. 2008 23:29
A zase

Vsechno uz vyvraceno bylo. Onen 'dokument' z internetu vyzdibuje kousky pribehu, upravuje si je podle potreby a zarazuje do nesmyslnych souvislosti. Vetsinou uvadi polopravdy, jindy prokazatelne lze. Viz treba screw loose change... http://www.youtube.com/results?search_query=screw+loose+change&search_type=

0 0
možnosti

kqubi

6. 3. 2008 23:27
a jéje..

tady zase někdo viděl pár konspiračních teorií s odstupem času..to už tu bylo mockrátRvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2317x
rád sportuji,dnes již ale gaučing, a tak přemýšlím o věcech kolem nás a které mě dokážou zvednout adrenalin

Václav Šmíd zemřel 27.5. 2008

Seznam rubrik